Apparaten en accessoires
Kippenborstfilet met topping van courgette
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 porties
Ingrediënten
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken (2-3 cm)100 g
-
courgettes in schijfjes300 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
kippenfilets horizontaal doorgesneden400 g
-
water500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
25 g
Calorieën
1004 kJ /
240 kcal
Vetten
13.9 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Focus op gevogelte
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koolsoep
50 Min
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Balletjes met aubergines
1 Std.
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50 Min
Kalkoenburgers
Keine Bewertungen
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 Min
Courgetteomelet
40 Min
Lentetaart met yoghurt
5 Std. 15 Min
Garnituur van courgette
30 Min
Vislasagne met asperges en prei
1 Std. 30 Min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Bloemkool met kaas
55 Min